Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2014

Έχεις ήδη μεγαλώσει όταν........!

Έχεις μεγαλώσει  ήδη και ας μη το έχεις καταλάβει όταν λες ότι το laptop θέλει σέρβις και σε ρωτάει τι είναι laptop?
Τον ρωτάς σε κατάσταση ..."κοίτα να δεις που δεν θα έχει δει ούτε θα έχει ξαναακούσει για laptop" και τον ρωτάς "έχεις μεγάλο υπολογιστή στο τραπέζι?" για να πάρεις την απάντηση σαν σφαλιάρα..
"Δεν ξέρω τι είναι αυτά..έχω i-pad"

Άρπατη μεγάλε και πάρε νάχεις που λένε από το βρέφος!!

Έχεις μεγαλώσει και ας μην έχεις βγάλει ακόμα τα σιδεράκια, και ας μην έχεις τελειώσει την θεραπεία για την ακμή όταν τους λες ότι δεν έχεις φέις μπουκ και ΆΚΟΥ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΩΡΑ,,,το φέις μπουκ δεν ήταν από πάντα και πάντα!!
"Kαι τι κάνατε? πως μιλούσατε?"
Στέκεσαι λίγο, το σκέφτεσαι...και νιώθεις ήδη ότι είσαι για τα καλά στο κλάμπ των μεγάλων!

Έχεις ήδη μεγαλώσει όταν τους ακούς αντί για αριθμούς τηλεφώνων να ανταλλάσσουν τους αριθμούς στο skype, και φυσικά ψάχνουν να κάνουν αλλού λογαριασμούς,...μακρυά από τα γνωστά social media που ..."έχουν μαζευτεί όλοι οι γέροι".

Aισθάνεσαι ότι ο αιώνας κάπου σου ξέφυγε νωρίς και ότι αυτή τη γενιά πρέπει πολύ να προσέξεις για να μη φτάσεις στο σημείο να μην καταλαβαίνεις τι λέει, που θα τα στείλουν στο dropbox και θα τα κατεβάσουν από το cloud, για να δει η μαμά το πως πέρασαν στην εκδρομή.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Please, tell me something! It would be of a great help!

Ένα χαρούμενο βιβλίο! (Παραμύθι) -(Ας διαβάσουμε ιστορίες το καλοκαίρι)

  Το βιβλίο είχε  μείνει όλο την σχολική χρονιά στο ράφι και ανυπομονούσε να το διαβάσει το μικρό κοριτσάκι που έμενε στο δωμάτιο αλλά άδι...