Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2014

Τόλμα και μη μετανιώνεις!

Καλημέρα αναγνώστες και νέα φιλαράκια, που λόγω συντομίας θα σας λέω darlings γιατί μπερδεύομαι με το η και ο, και το φίλοι και φίλες που θυμίζει πολιτικό λόγο...

Λοιπόν  darlings, η ζωή είναι πολύ μικρή μεν, πολύ μεγάλη όμως για να χωράει τα πάντα.
Τα πάντα όμως δεν μπορεί να χωρέσουν στην ζωή ενός ανθρώπου, γιατί πρέπει και να δουλέψει, πρέπει να κοιμηθεί, πρέπει να κάνει σχέσεις, και οι ανύπαντροι να πάνε και κανένα ραντεβού γιατί ο παππούς και η γιαγιά δεν θα δουν το όνομα τους ,ούτε καν καλυμμένο σε κάτι πιο αρχαιοπρεπές που είναι και της μόδας.
Σε αυτό το λίγο που μένει για να κάνουμε κάτι άλλο ,εκτός από το να κοιτάμε τηλεόραση, πολλοί άνθρωποι έχουν χόμπι, έχουν σπορ, ασχολούνται με τα κοινά , με την φιλανθρωπία πάνε ταξίδια, η έχουν blog ,καλή ώρα..
Πολλοί όμως αν και θα ήθελαν να κάνουν κάτι από όλα αυτά, φοβούνται την σύγκριση, φοβούνται την κριτική, τρέμουν την έκθεση και ακόμα και πολλοί από αυτούς που  ασχολούνται, το κάνουν με έναν τρόπο που να μη τραβάει την προσοχή, να μη ξεχωρίζουν..

Σας το λέω με το χέρι στην καρδιά..Το μόνο που έχετε να χάσετε, είναι ο ...χρόνος που έτσι και αλλιώς φεύγει, επομένως γιατί να μην προσπαθήσετε να κάνετε κάτι που θέλετε όπως το θέλετε εσείς?
Darlings, κάθε συμβουλή είναι καλοδεχούμενη και κάθε κριτική εποικοδομητική ,πολλές φορές, αλλά αν τα ακούμε όλα και θέλουμε να τους ευχαριστήσουμε όλους, στο τέλος δεν θα κάνουμε το χόμπι μας για να εκφραστούμε, αλλά θα ήμαστε καλοί...άμισθοι υπάλληλοι...των επικριτών κριτικών κλπ....Μιλάω κυρίως για τα blogs, που ας πούμε βρε αδελφέ, βγάζεις και μια φωτογραφία και δεν πρέπει να σκέφτεσαι αν είναι ωραία η όχι..δεν είσαι και φωτογράφος..
Γράφεις κάτι...ωραία..Δεν είσαι συγγραφέας, επομένως γιατί να φοβάσαι να γράψεις ?
Άλλωστε κοίτα τι κυκλοφορεί...κοίτα τι βιβλία πουλάνε σαν τρελά, και αμέσως ,σίγουρα, η αυτοπεποίθηση σου θα ανέβει τρομερά!
Το ίδιο είναι και στα σπορ φαντάζομαι.
Αν ονειρεύεσαι να γίνεις αθλητής και έχεις την σωματική δύναμη και τον χρόνο να ασχοληθείς, μη κολλάς στο τι θα πει η γειτόνισσα ,οι φίλοι, οι συγγενείς κλπ και τα λοιπά.

Θέλεις να ασχοληθείς με τα κοινά? Kάντο.
Μη περιμένεις να βγεις στις εκλογές ντε και καλά. Κάτι θα βρεις να βοηθήσεις αν πραγματικά θέλεις, έστω και λίγο. Τόσοι και τόσοι άνθρωποι καθημερινά ξεπερνούν τα όρια τους σπρωγμένοι άλλοι από ανάγκη, άλλοι από όνειρα, άλλοι ακόμα και από απόφαση να τα αλλάξουν όλα, και πολλές φορές τους βγαίνει και σε καλό, γιατί να  μην είσαι ένας από αυτούς? Γιατί να αφήνουμε πάντα τους φόβους να κερδίζουν πόντους ενώ καλύτερα θα ήταν να τους βγάλουμε από το παιχνίδι?

Με άλλα λόγια darlings  οι καιροί μπορεί να είναι δύσκολοι και είναι πολύ κρίμα να αφήνουμε κάτι που μπορούμε να κάνουμε και το θέλουμε επειδή η αυτοπεποίθηση μας δεν μας βοηθά και η γύρω μας μετριότητα μας ρουφάει σαν την κινούμενη άμμο.


Αν λοιπόν υπάρχει κάτι που σκέφτεσαι και δειλιάζεις, πάρτο αλλιώς και δώσε στον εαυτό σου μια ευκαιρία..Μπορεί να σε καταπλήξει!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Please, tell me something! It would be of a great help!

Ένα χαρούμενο βιβλίο! (Παραμύθι) -(Ας διαβάσουμε ιστορίες το καλοκαίρι)

  Το βιβλίο είχε  μείνει όλο την σχολική χρονιά στο ράφι και ανυπομονούσε να το διαβάσει το μικρό κοριτσάκι που έμενε στο δωμάτιο αλλά άδι...