Πέμπτη 3 Μαρτίου 2022

Τα νεύρα μου...νικάμπ...

 

Και εκεί που χάζευα τα βιντεάκια στο τικ τοκ, άρχισαν να πέφτουν βροχή τα ποστ από ισλαμιστές..Κυρίως γυναίκες που φοράνε κάθε τύπου μαντίλας, νικάμπ χιτζάμπ, τσαντόρ και δεν ξέρω γω τι άλλο, να καμαρώνουν με τα μάτια οι περισσότερες και να λέμε γελαστές και χαρούμενες πράγματα που εμάς μας ανεβάζουν το αίμα στο κεφάλι.

Η μια καμάρωνε που ήταν ντυμένη με τετραπλές κουρτίνες και στην αρχή νόμιζα ότι έκανε πλάκα. Αλλά όχι. Στα σχόλια της έλεγαν πόσο ωραία είχε ταιριάξει τα χρώματα. Σαν την διαφήμιση χρωμάτων που ανοίγει την βεντάλια τι πάει με τι.

Αρκετές καμαρώνουν που αλλαξοπίστησαν η άλλαξαν την πίστη των αντρών τους αλλά το πιο τρελό για τικ τοκ εννοείται, είναι μια που μας έλεγε φορώντας νικάμπ, ότι ο άντρας της είδε το πρόσωπο της την νύχτα του γάμου και το πόσο χάρηκε! 

Α, μωρέ ο καλός μου!! Φαντάζομαι την ανακούφιση του όταν είδε μια όμορφη κοπέλλα ..Όσο για αυτήν, δεν την απασχόλησε και πολύ από ότι φαίνεται...

Εκτίμησε λέει τον χαρακτήρα της, αλλά μου φάνηκε χαρούμενη γιατί μάλλον ήταν τυχερή και εκτίμησε δεόντως τα δικά του..

Ας είναι καλά και αγαπημένοι οι άνθρωποι αλλά άλλος κόσμος, άλλη νοοτροπία, άλλη ζωή.

Αυτή η υποτακτικότητα τους, η χαζοχαρούμενη αποδοχή του ότι είναι υπό, τι να πω... Μακριά από μας και ας κάνουν ότι θέλουν..

Όμως θα μείνω με την απορία του πως γίνεται να βλέπουμε ταινίες με ιστορίες του Μεσαίωνα και να είναι μουσουλμάνες αλλά με το μαντήλι η άλλο κάλυμμα κεφαλής, και να είμαστε το 2022 και να βλέπεις στο τικ τοκ να ανεβάζουν βιντεάκια με την κουρτίνα στα μάτια....!! 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Please, tell me something! It would be of a great help!

Ένα χαρούμενο βιβλίο! (Παραμύθι) -(Ας διαβάσουμε ιστορίες το καλοκαίρι)

  Το βιβλίο είχε  μείνει όλο την σχολική χρονιά στο ράφι και ανυπομονούσε να το διαβάσει το μικρό κοριτσάκι που έμενε στο δωμάτιο αλλά άδι...