Πέμπτη 6 Ιανουαρίου 2022

Ένας σκύλος με χαρακτήρα και καλή καρδιά!

Η αλήθεια είναι ότι η εμφάνιση είναι η πρώτη εντύπωση αλλά η συμπεριφορά είναι αυτή που σε κερδίζει η όχι στο τέλος.

Ο Γκόρντον, είναι ο άσπρος, ο καλός μας παιχνιδιάρης Γκόρντον , ο μαυρούλης είναι ένα αδέσποτο που το βρήκαμε ένα πρωί πριν μια βδομάδα περίπου να κρύβεται κάτω από τα κυπαρίσσια φοβισμένο και ταλαιπωρημένο. 

Με το που βρέθηκε άνθρωπος στο οπτικό του πεδίο, σηκώθηκε και με την ουρά κάτω από τα σκέλια, πήγε όσο το δυνατόν πιο μακριά.

Όσο περνούσαν οι μέρες πλησίαζε όλο και πιο κοντά, και όλο και πιο κοντά έμενε όταν μας έβλεπε.

Με τον Γκόρντον παίζει αλλά, ξέρει να κρατά και την θέση του. Δεν πλησιάζει το κρεβάτι του, δεν τσακώνεται για να του πάρει την σειρά στις λιγουδιές, και ένα εγκαστρίθυμο γρίλλισμα του Γκόρντον, είναι αρκετό για να τον κάνει να απομακρυνθεί απαλά απαλά και να παρακολουθεί από μακριά αν θα μείνει κάτι για αυτόν.
 

Στην πρώτη βόλτα που βγήκαμε με τον Γκόρντον, ακολούθησε σε απόσταση ασφαλείας κουνώντας χαρούμενα την ουρά του προσέχοντας να μην πλησιάζει πάρα πολύ.

Στην δεύτερη, μερικές μέρες μετά, τον αφήσαμε μέσα στο κτήμα και με μεγάλη έκπληξη, ακούσαμε να κλαίει! 

Δεν πίστευα στα αυτιά μου! Το αδέσποτο σκυλάκι που δεν μας πλησιάζει καν, έκλαιγε γιατί δεν τον πήραμε μαζί βόλτα! Μας καλωσόρησε κουνώντας την ουρά σαν σημαία σε διαδήλωση χωρίς πάρα πάνω παράπονα.

Δεν έχει ακόμα όνομα, δεν μπορώ να του βγάλω το λουρί που μάλλον έκοψε για να φύγει από κάπου που τον ταλαιπωρούσαν, αλλά όσο περνάνε οι μέρες, τόσο κερδίζει μια θέση δίπλα στον παιχνιδιάρη Γκόρντονάκο.

ΓΚΟΡΝΤΟΝ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Please, tell me something! It would be of a great help!

Ένα χαρούμενο βιβλίο! (Παραμύθι) -(Ας διαβάσουμε ιστορίες το καλοκαίρι)

  Το βιβλίο είχε  μείνει όλο την σχολική χρονιά στο ράφι και ανυπομονούσε να το διαβάσει το μικρό κοριτσάκι που έμενε στο δωμάτιο αλλά άδι...