Παρασκευή 3 Οκτωβρίου 2014

Η ατζέντα της ημέρας.

Σήμερα 4 Οκτωβρίου τα πράγματα έχουν ως εξής.

Προσοχή, το παρόν γράφημα θέλει να είναι χιουμοριστικό.

Στην Κύμη ο πρώην Δήμαρχος κ.Θωμάς έφυγε χτες από το Δημοτικό Συμβούλιο γιατί θύμωσε, και δεν έκανε τελικά την ενημέρωση για τα οικονομικά που είχε προγραμματίσει.
Ο κ. Γκοσιμίδας παρέδωσε στο προεδρείο τον αριθμό του ΑΦΜ, του ΑΜΚΑ, τον κωδικό στο φειςμπουκ και στο τουίτερ, ενώ ακόμα αναμένεται η διεύθυνση IP .
O κ.Μπουραντάς ενήσχυσε την δόση στο χάπι της πίεσης και οι σχολιαστές του ιντερνετ, έβαλαν δίπλα στο πληκτρολόγιο ένα ποτήρι νερό γιατί τα δάκτυλα τους πήραν φωτιά και έπρεπε να την σβήσουν.
Μέγα ερώτημα των ημερών, αν η σκάφη είναι σκράφη και αν τα σύκα είναι όντως σύκα και δεν είναι φραγκόσυκα, μετά από διαφωνία σε σελίδες σχετικά με την παροιμία.
Πιο κεντρικά και βόρεια, ο άνεμος που έφερε τους νέους Δημάρχους δεν φυσάει με τόση ένταση όσο στον Δήμο Κύμης Αλιβερίου που κοντεύει να τους πάρει και να τους σηκώσει.
Φήμες αναφέρουν ότι κάποιος έφαγε από τα ληγμένα γλυκά που είχα περισσέψει από τα εγκαίνια του σπιτιού Παπανικολάου και διεκομίσθη επειγόντως για πλύση στομάχου.
Στον νότο τα πράγματα είναι ήρεμα προς το παρόν χωρίς να σημαίνει ότι θα είναι για πολύ ακόμα, μιας και στην αναμπουμπούλα χαίρεται ο λύκος....και ως γνωστόν, όπου υπάρχουν πρόβατα, υπάρχουν και λύκοι.

Στα κεντρικά μας πράγματα, με ειδικό κονδύλι αγοράστηκαν πλήθος από υπολογιστές τσέπης για να κάνουν τους υπολογισμούς πολιτικοί και δημοσιογράφοι, για να βρουν,
1. Πόσοι τρομοκράτες είναι ακόμα ελεύθεροι,
2. Πόσοι θα πάνε στην γιορτή της Ν.Δ,
3. Πόσο χρονών είναι ο Μητσοτάκης,
4. Πόσους έχει μαντρωμένους η Συγκυβέρνηση,
5. Πόσους έχει σίγουρους ο Σύριζα,
6. Πόσες παρακλήσεις για συνεργασία έχει πει ο Καρατζαφέρης,
7. Πόσες θέσεις έχει αλλάξει στο Δημόσιο η Ραχήλ

και τέλος, πόσος χρόνος μένει μέχρι την έξοδο στις αγορές, ενώ τα σχολεία πάνε πια για εκδρομή, και η αρχαιολογία είναι έτοιμη να βάλει μαρμάρινη πλακέτα για να θυμίζει την τοποθεσία της Αγοράς.

Με αυτά και με αυτά, ένα χαρούμενο Σαββατοκύριακο ξεκίνησε ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Please, tell me something! It would be of a great help!

Ένα χαρούμενο βιβλίο! (Παραμύθι) -(Ας διαβάσουμε ιστορίες το καλοκαίρι)

  Το βιβλίο είχε  μείνει όλο την σχολική χρονιά στο ράφι και ανυπομονούσε να το διαβάσει το μικρό κοριτσάκι που έμενε στο δωμάτιο αλλά άδι...