Σάββατο 5 Μαρτίου 2022

Μια άλλη καθαρά Δευτέρα

 

Όπως κάθε χρόνο ο κόσμος άφησε τα αστικά κέντρα και έχει έρθει στην εξοχή για το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας.

Δεν υπάρχει πια η χαρά παρά μόνο μια σφιγμένη και πλαστή ευφορία μιας και τα διαδοχικά κύματα του φόβου που σκάνε πάνω στην ψυχή μας την έχουν διαβρώσει και δεν μοιάζει πια όπως άλλοτε.

Από ότι μαθαίνω το αλεύρι έχει αρχίσει και εξαφανίζεται από τα σούπερ μάρκετ μιας και τα περισσότερα σιτηρά τα κάνουμε εισαγωγή από την Ουκρανία και την Ρωσία.

Ο Πούτιν λέει δεν θα υπάρχει πια Ουκρανία ..μάλλον, ο Ζελένσκι ότι η Ουκρανία είναι μόνο η αρχή στα σχέδια του Πούτιν που έχει σκοπό να ξαναστήσει την  Σοβιετική Ένωση. Η πόλωση έχει φτάσει σε πρωτοφανή βαθμό με τα μέσα επικοινωνίας να αποσύρονται αμφότερα από τις χώρες επιρροής, και οι λαοί να μην ξέρουν πια ποιον να πιστέψουν.

Ο καιρός είναι βροχερός, το κρύο συνεχίζεται, ο covid είναι ακόμα εδώ και στα σχολεία τα παιδιά περνάνε διαδοχικά κύματα ιώσεων ..

Από το αστυνομικό δελτίο δεν υπάρχει βδομάδα χωρίς να υπάρχει μια γυναικοκτονία η δολοφονία.

Δεν προλαβαίνουμε να συνέλθουμε από την μια, και κτυπά μια άλλη.

Τώρα ξετυλίγεται το θρίλερ με τρια παιδάκια από την Πάτρα, αλλά και η άγρια δολοφονία μιας ολόκληρης οικογένειας επειδή είχε καθυστερήσει το νοίκι. 

Συμπτώματα μιας άρρωστης κοινωνίας, ένα απόστημα που σκάει και το πύον της απλώνεται και λερώνει τα πάντα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Please, tell me something! It would be of a great help!

Ένα χαρούμενο βιβλίο! (Παραμύθι) -(Ας διαβάσουμε ιστορίες το καλοκαίρι)

  Το βιβλίο είχε  μείνει όλο την σχολική χρονιά στο ράφι και ανυπομονούσε να το διαβάσει το μικρό κοριτσάκι που έμενε στο δωμάτιο αλλά άδι...