Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου 2021

ΚΙΝΑΛ τέλος , αρχή νέου ΠΑΣΟΚ.

 



270 χιλιάδες άνθρωποι ψήφισαν στις εσωκομματικές εκλογές του ΚΙΝΑΛ που η προεκλογική τους καμπάνια χαρακτηρίστηκε από την πολιτική ηθική κάτι που μας κάνει να συγκινούμαστε μέχρι δακρύων.

Αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι το ποσοστό του Παπανδρέου. Μας έβαλε στα μνημόνια, μας φόρτωσε τον ΣΥΡΙΖΑ, διέλυσε το κόμμα του, έκανε άλλο, τα έκανε σκατά παντού και βγήκε δεύτερος!!

Ο κόσμος έχει λωλαθεί, η τουλάχιστον, έτσι φαίνεται τώρα πιο πολύ από ποτέ, με τους αντιεμβολιαστές να επικαλούντε Χριστούς και Παναγίες , με λάβαρα και άλλα Μεσαιωνικά που προσωπικά μου φέρνουν ανατριχίλα ..Οι ταλιμπάν είναι δίπλα μας, μέσα στα σπίτια μας και περιμένουν την ευκαιρία να ξεσπαθώσουν. Σήμερα και άλλη γυναικτωνία ..απίστευτο. Μια κοινωνία άρρωστη και το εμβόλιο είναι μόνο η στήριξη σε κάθε θεσμό δημοκρατίας . Δυστυχώς, δεν υπάρχει αυτό το πράγμα στις μέρες μας.

Για να ξαναγυρίσουμε στις εκλογές, αν βγει ο Γιωργάκης, θα σκάσω ειλικρινά. Έκανε χαράστρα στον Λοβέρδο που τον προτιμώ, αλλά και ο Ανδρουλάκης που είναι ένας καθαρός άνθρωπος, νέος και αδιάφθορος, ακόμα ίσως, είναι πολύ καλύτερη επιλογή.

Σοβαρός και επιλογή της Φώφης. Γιατί όχι? Θα δούμε.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Please, tell me something! It would be of a great help!

Ένα χαρούμενο βιβλίο! (Παραμύθι) -(Ας διαβάσουμε ιστορίες το καλοκαίρι)

  Το βιβλίο είχε  μείνει όλο την σχολική χρονιά στο ράφι και ανυπομονούσε να το διαβάσει το μικρό κοριτσάκι που έμενε στο δωμάτιο αλλά άδι...