Τρίτη 7 Οκτωβρίου 2014

O Άδωνης τρώει πόρτα..

Όπως έμαθα λοιπόν ο Σκουρλέτης αποφάσισε ότι κανείς του Σύριζα δεν θα ξανακάτσει σε πάνελ με τον Άδωνη.
Σαν πρώτη αντίδραση, λες ,εντάξει..δεν έχει άδικο ο άνθρωπος.
Δεν αφήνει κανέναν όχι να μιλήσει, ούτε καν να τελειώσει μια φράση, δεν έχει φρένο και κατευθύνει την κουβέντα εκεί που θέλει...
Η αλήθεια είναι ότι πρέπει να έχεις υπομονή γαιδάρου να τον αντέξεις, κυρίως επειδή δεν αφήνει κανέναν να μιλήσει...

Όμως η αλήθεια είναι ότι ο Άδωνης δεν πάει για καφέ με τους υπόλοιπους των πάνελ. Ούτε λένε να προσωπικά τους και ανταλλάσουν νέες σταυροβελονιές, ούτε είναι και ο μοναδικός που δεν αφήνει τους συνομιλητές του να φτάσουν στην τελεία.
Από τον ΣΎΡΙΖΑ, πόσες και πόσες φορές ο Στρατούλης μου έχει σπάσει τα νεύρα, η Κανέλλη, που την θεωρώ αρχηγό του είδους "δεν σε αφήνω να πας ούτε μέχρι την άνω τελεία" για να πω κάνα δυο που έχω πρόχειρους..

Νομίζω ότι είναι λάθος μεγάλο του Σύριζα που δείχνει μεγάλη αλαζονεία και αδυναμία να χειριστούν όσους δεν μπορούν να κουμαντάρουν η να αντέξουν , ακόμα και στην κουβέντα, και δείχνει ότι αυτό είναι μια νοοτροπία των στελεχών του εν δυνάμει κόμματος εξουσίας, παρά μια εκδήλωση ξεχωριστή στο πρόσωπο του Αδώνιδος.

Δηλαδή, έτσι έχει σκοπό να πορευτεί ο Σύριζα?
Στον ένα δεν μιλάει, στο άλλο κανάλι δεν πάει, σε συγκεκριμένους βάζει Χ, όλους όμως τους υπαλλήλους θα κανονίσει και θα σκίσει την αξιολόγηση....Μάλιστα...ωραία πάμε..

Πως τα καταφέρνει αυτό το κόμμα και κει που λέω..'Nα ρε παιδί μου, μια ελπίδα" κάνει κάτι τέτοια ξεκούδουνα και πολύ επικίνδυνα για την οποιαδήποτε δημοκρατία ,εδώ που τα λέμε, και με κάνει να κοιτάω αλλού..
Αλλού κάπου, αδιευκρίνιστα προς το παρόν.

Πόρτα παρά λίγο να φάει και ο καημένος ο μπάρμπα Φώτης, που τα έχει καταφέρει και αυτός  να με φτάσει από το 'κ.Κουβέλης΅ να τον λέω.."βρε τον μπάρμπα Φώτη"....
Εκεί στην ΔΗΜΑΡ, δεν έχουν ανάγκη κανέναν να τους κλείσει την πόρτα..Την κλείνουν μόνοι τους και τελειώνει...

Έτσι που λες ο Άδωνης....πες πες, έκανε τον Σκουρλέτη μπουρλότο ...Πόσους θα κάψει...άγνωστον..


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Please, tell me something! It would be of a great help!

Ένα χαρούμενο βιβλίο! (Παραμύθι) -(Ας διαβάσουμε ιστορίες το καλοκαίρι)

  Το βιβλίο είχε  μείνει όλο την σχολική χρονιά στο ράφι και ανυπομονούσε να το διαβάσει το μικρό κοριτσάκι που έμενε στο δωμάτιο αλλά άδι...