Τετάρτη 15 Οκτωβρίου 2014

Ξανά καλοκαίρι με νέο όνομα.


Το καλοκαίρι συνεχίζεται και οι ντουλάπες είναι έτοιμες να φτύσουν σαν ηλιόσπορους τα χειμωνιάτικα που βιαστήκαμε να κατεβάσουμε με τις πρώτες εκπομπές για το πετρέλαιο θέρμανσης.

Αυτή η ανάρτηση βρίσκει το μπλόγκ με τον τρίτο η τέταρτο , όνομα του, αφού προσπαθώ να βρω ένα όνομα που να το αντιπροσωπεύει με μεγάλη αποτυχία μέχρι τώρα.

Νομίζω ότι το σημερινό μάλλον θα μείνει, μιας και ταιριάζει με το αλλαλούμ των αναρτήσεων.

Η μέρα ξημέρωσε και αν δεν ακούσεις νέα στην τηλ η στο ραδιόφωνο, μπορείς να ηρεμήσεις και να χαρείς την θάλασσα, την ηρεμία του να κάνεις τις δουλειές σου και να τις δεις να τελειώνουν, ένα ωραίο φαγητό και άλλα τέτοια καθημερινά και απλά πράγματα που κρατούν την ζωή μας σε τάξη και το μυαλό μας μακρυά από ψυχιάτρους.

Χτες διάβασα για τον ΆΛΦΑ τύπο ανθρώπου.
Το γκούκλαρα να το δω και πράγματι υπάρχει, σαν ένα σούπερ ντούπερ άτομο που σπάνια συναντά κανείς ,αλλά πολλοί θα πίστευαν ότι είναι.
Είναι γνωστό από τα μαθητικά μας βιβλία ότι άλλο πιστεύουμε εμείς για μας, άλλο πιστεύουν οι άλλοι, και πολλές φορές πέφτουμε και οι δυο έξω.
Για μένα ένας ΑΛΦΑ είναι αυτός που έχει επίγνωση  συνταιριάζει αυτά τα τρία, και ξέρει πως να διαβεί αυτή την ζωή με τον εαυτό του αντάμα χωρίς να φτάσει στο τέλος και να γυρίσει να πει,
"συγνώμη κύριε, ποιος είστε?"

Αυτά για πρώτη ανάρτηση με αυτό το όνομα, και ελπίζω να σταθεροποιηθεί το θέμα, για να αποκτήσει και το μπλογκ κάνα φίλο να ανταλλάσσουν απόψεις και γνώμες επί....παντός .....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Please, tell me something! It would be of a great help!

Ένα χαρούμενο βιβλίο! (Παραμύθι) -(Ας διαβάσουμε ιστορίες το καλοκαίρι)

  Το βιβλίο είχε  μείνει όλο την σχολική χρονιά στο ράφι και ανυπομονούσε να το διαβάσει το μικρό κοριτσάκι που έμενε στο δωμάτιο αλλά άδι...