Πέμπτη 15 Ιουλίου 2021

Εμπρός της γης οι ψεκασμένοι!

 

Χιλιάδες άνθρωποι κατέβηκαν χτες σε όλες τις μεγάλες πόλεις, Αθήνα, Θεσσαλονίκη Πάτρα Βόλος και αλλού για να διαμαρτυρηθούν για την υποχρεωτικότητα των εμβολίων.

Με απλά λόγια μπορούμε να πούμε ότι γίνεται της πουτάνας πάλι στην κοινωνία. 

Φώναζαν κάτι παπάδες, μάλλον από τον παλαιο ημερολόγιο , ότι δεν θα τους αλλάξουν το DNA. Βλέποντας τον σκέφτηκα, "Βρε δεπαστοδιάλο, να το αλλάξεις τέτοιο που είναι"

Όμως οι άνθρωποι είναι εντελώς χαμένοι σε μια μετάφραση μιας γλώσσας που έχει για συντακτικό την παράνοια, γραμματική την νοσηρή φαντασία και συνδετικές λέξεις τις συνωμοσιολογίες.

Δεν θέλω να ταράξω κάποιον ψεκά που ίσως θα περάσει να διαβάσει, ότι το DNA σου το φροντίζουν  ήδη τα τροποποιημένα τρόφημα και τα μικροπλαστικά που καταναλώνεις με τα ψάρια και το νερό που πίνεις. Αν όχι εσύ, σίγουρα σε κάποιο άλλο μέρος της Γης. Για να μην πούμε για την μόλυνση με τον μόλυβδο κλπ..

Πως συνδυάζουν την θρησκεία είναι ένα μυστήριο για μένα. Έχει ανάγκη αυτός ο κόσμος να δικαιολογήσει μέσα του πράγματα που δεν μπορεί να δεχτεί ο νους του. Αυτό πιστεύω αλλά λυπάμαι γιατί όλοι αυτοί ψηφίζουν ρε γαμώτο. Πόσο σοφοί ήταν οι Αρχαίοι μας που έβαζαν προδιαγραφές αλλά και αυτοί τις γυναίκες τις εξαιρούσαν..Fack them all and fack them more..Σοφή κουβέντα..


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Please, tell me something! It would be of a great help!

Αγγλικά ποιηματάκια για παιδιά. "Οι εποχές και παιδική ζωή."

  Welcome Welcome welcome Welcome to our celebration It’s our manifestation It’s not a demonstration Just a clarification Of wha...