Δευτέρα 5 Ιουλίου 2021

Να βάλω τις φωνές?

 

Έχω μια τάση σταδιακά αυξανόμενη να βάλω τις φωνές.

Το είχα μισοπιστέψει ότι θα πάμε καλά με τον ιό αλλά τώρα τα κρούσματα αυξάνονται και η μετάλλαξη Δ, παίρνει κεφάλι ενώ πλησιάζει επικίνδυνα η μετάλλαξη της Κολομβίας.

Θα έχει και τίποτα μέσα του ο ιός από την Κολομβία η τζάμπα θα κάνει τόσο ταξίδι, δεν θα το μάθουμε ποτέ αν και θα ήταν μια πολύ παρήγορη πραγματικότητα.

Παιδιά δεν μπορώ, πραγματικά.

Δεν ξέρω τι θα κάνουμε από το Φθινόπωρο μιας και δεν μπορούμε να ξανά κλείσουμε γιατί θα δούμε στιγμές της πείνας του 40.

Στο τέλος θα είναι όποιος ζήσει και όποιος πεθάνει και τους υπόλοιπους να παίρνουν ψυχοφάρματα με τις χούφτες.

Τα έχουμε γλυτώσει προς το παρόν αλλά ο χειμώνας είναι μόνο 3 μήνες μακριά και δεν μας βλέπω έτοιμους να αντιμετωπίσουμε το οτιδήποτε.

Το 30 τις εκατό παγκοσμίως δεν εμβολιάζεται ενώ οι ειδικοί συστήνουν τον εμβολιασμό στα παιδιά από 12 για να ανοίξουν τα σχολεία. Ποιοι θα το κάνουν και ποιοι όχι, δεν το ξέρει ακόμα κανείς.

Στο Ισραήλ άρχισαν στα παιδιά και κερνάνε ένα παγωτάκι και ένα κουπόνι για νεροτσουλίθρες και άλλα τέτοια παιδικά. Εδώ πάλι έχουν λυσσάξει ότι αγοράζουν την νεολαία επειδή τους δίνουν ένα δελτίο 150 ευρώ για διάφορες εκδηλώσεις.

Πω ρε φίλε που μπλέξαμε!! Βάλτε κάνα λαικ στο twitter γιατί πόσο καιρό να τα λέει μόνος του κάποιος πια...Θα πάθω κατάθλιψη...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Please, tell me something! It would be of a great help!

Αγγλικά ποιηματάκια για παιδιά. "Οι εποχές και παιδική ζωή."

  Welcome Welcome welcome Welcome to our celebration It’s our manifestation It’s not a demonstration Just a clarification Of wha...