Παρασκευή 2 Ιουλίου 2021

Καλοκαιρινές σκέψεις αλλιώτικες από τις άλλες.

 

 Και να λοιπόν που και πάλι δεν ήταν οι προβλέψεις σωστές και η μετάλλαξη δέλτα ανησυχεί τους επιστήμονες μιας και κτυπά και τα παιδιά και εξαπλώνεται πάρα πολύ γρήγορα.

Έχουμε τον διαχωρισμό εμβολιασμένων και ανεμβολίαστων με τον τουρισμό να βλέπει την σεζόν να εξανεμίζεται χωρίς δουλειά και έσοδα για να καλύψουν τον χαμένο καιρό . Από την άλλη, τα έξοδα τρέχουν και έρχεται ο καιρός να τα ζητήσουν πίσω.

Που θα τα βρούμε? Δεν ξέρω. Γενικά η κατάσταση είναι σαν σενάριο επιστημονικής φαντασίας και παρά τα μεγάλα λόγια, ποιος πραγματικά μπορεί να κατηγορήσει κάποιον που δεν πιστεύει τις εντολές και δεν τρέχει να κάνει το εμβόλιο?

Για παράδειγμα μιλούσα με μια νεαρή κοπέλα που υποχρεώθηκε σε εγχείρηση στην σπονδυλική στήλη με 8 βίδες και 2 λάμες γιατί είχε μεγάλη σκωλίαση. Τώρα, εκ των υστέρων, έμαθε ότι θα μπορούσε να γλυτώσει τόσα βάσανα που πέρασε με λάθος κηδεμόνες και εγχείρηση αν έκανε εντατική γυμναστική.

Ποιος την αδικεί που δεν πιστεύει κανέναν?

Τέλος πάντων εγώ έκανα και τις 2 δόσεις, καλώς κακώς, θα δείξει. Είναι από τις περιπτώσεις που δεν μιλάω καθόλου σε ανάλογες κουβέντες. Κάνω ότι δεν ακούω. Από την μια δεν μπορώ να σηκώσω το βάρος της ευθύνης ότι μπορεί να βάλω άλλους ανθρώπους σε περιπέτειες έστω και με την δική μου αρρώστια, από την άλλη, τι να πεις και τι αποτέλεσμα θα έχει?

Το έχω πάρει απόφαση ότι δεν με πιστεύει κανείς σε τίποτα. Έχω την φάτσα φαίνεται του ανθρώπου που περνά απαρατήρητος και κανείς σε του δίνει σημασία. Αν ήμουν σε άλλη διάσταση, θα μπορούσα να γίνω μυστικός πράκτορας. Γιατί όχι? 

Η ζέστη μας ταλαιπωρεί για πολλές μέρες τώρα και τα κιλά κατεβαίνουν βασανιστικά γραμμάριο γραμμάριο. 

Γραμμάριο γραμμάριο...εμβόλιο η χωρίς, ο αγώνας να επανέλθουμε σε μια πιο φυσιολογική κατάσταση μετά την καραντίνα, συνεχίζεται..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Please, tell me something! It would be of a great help!

Αγγλικά ποιηματάκια για παιδιά. "Οι εποχές και παιδική ζωή."

  Welcome Welcome welcome Welcome to our celebration It’s our manifestation It’s not a demonstration Just a clarification Of wha...